Contact
 

Structura gamei de produse

franchise4.jpg

 

Oferta de produse a reţelei DIEGO se concentrează pe şase categorii de bază: covoare, mochete, parchet laminat, covoare PVC, perdele şi tapet. Filozofia de produs a reţelei DIEGO este că oferim produsele adunate în colecţii sezonale fixe, în trend cu ultimele tendinţe în domeniul decoraţiunilor interioare. Datorită elementelor atent selecţionate, clienţii noştri pot beneficia de soluţii complexe de design, prin care orice încăpere se poate transforma într-o poveste de succes sau într-un subiect de prima pagină pentru orice revistă de amenajări interioare. Descoperiţi oferta completă, promoţiile lunare şi cataloagele sezonale pe noul site DIEGO.

 

 puzzle-01-zold.png


PARCHET LAMINAT

WOOD STEP este o marcă de parchet laminat dezvoltată de DIEGO, care şi-a dovedit excelenţa datorită cantităţilor comercializate care însumează în total peste 20 milioane de m². Parchetele laminate de diferite dimensiuni, cu designuri şi finisaje variate, sunt oferite într-o colecţie sezonală fixă. Pe lângă modelele clasice de lemn, puteţi găsi în ofertă şi decoruri mai extravagante, de design. Toate acestea sunt completate bineînţeles de o gamă largă de plinte şi profile asortate, suporturi profesionale cu diferite destinaţii, precum şi alte accesorii necesare montării profesioniste. Magazinele DIEGO oferă clienţilor consultanţă profesională pentru achiziţionarea produsului potrivit, respectiv o GARANŢIE UNICĂ DE SISTEM WOOD STEP de la 5 la 30 de ani.

 

QUICK STEP este ambasadorul frumuseţii şi durabilităţii, fiind un brand foarte popular în întreaga Europă de Vest. Aceste parchete sunt caracterizate de finisaje sofisticate, nuanţe şi decoruri moderne şi clasice concepute de designeri specializaţi, materii prime de cea mai bună calitate, respectiv suprafeţe cu absorbţie minimă a umidităţii. Colecţia unică QUICK STEP, compusă din peste 200 de decoruri cu toate accesoriile aferente, este disponibilă în magazinele DIEGO la comandă, pe baza cataloagelor de produse actuale.

 


 

   puzzle-03-kek.png

COVOR

puzzle-02-narancs.jpg

În colecţia clasică DIEGO se aliniază peste 200 de modele de covoare, de cea mai mare diversitate în ceea ce priveşte stilul, nuanţa sau dimensiunile disponibile. În gama noastră veţi găsi adevărate minuni, cum ar fi covoarele tunse manual, covoarele din materiale naturale destinate utilizării în exterior, sau covoarele exclusive din lână 100%. Ca şi noutate, recent am lansat colecţia Tulipo, cu modele moderne, viu colorate.

 


 

COVOR PVC

DIEGO pune la dispoziţia clienţilor o gamă bogată de covoare PVC, compusă din peste 100 de tipuri de produse de diverse texturi, nuanţe şi modele, imitând realistic suprafeţele de piatră naturală sau de lemn. Totodată, nu am uitat nici de PVC-urile extravagante de design pentru adepţii tendinţelor moderne.

 


 

puzzle-04-pink.jpgMOCHETĂ

Gama de mochete DIEGO este de o complexitate unică: colecţia compusă din cele peste 500 de modele oferă nenumărate soluţii, pornind de la cele mai simple până la cele mai sofisticate trenduri actuale, acoperind chiar şi cerinţele specifice destinaţiilor profesionale. DIEGO este pregătit inclusiv pentru servirea utilizatorilor comerciali şi industriali.

 


 

 puzzle-05-vzold.png 

TAPET

În colecţia de tapete am selectat peste 700 de modele, adunate în 11 cataloage tematice, rezervând loc pentru toate stilurile, de la retro la modern, de la motivele clasice, elegante la modelele moderne, nebuneşti, de la conceptele unice, futuristice la designurile minimaliste, ordonate.

 


 

puzzle-06-sarga.pngPERDEA

Deoarece se observă o cerere din ce în ce mai mare pentru perdelele şi draperiile deosebite, ieşite din comun, în colecţia noastră de peste 500 de modele am selectat materiale creative, impresionante, suprafeţe lucioase de o eleganţă luxurioasă, sau perdele cu designuri şi nuanţe rezervate, cu scopul de a satisface toate exigenţele.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.
Mai mult la coș

Vezi cosul:

Produse similare: