Contact
 

GYIK_oldal_fejlec_02_RO.jpg

 

1.) Integrat într-o afacere en-detail existentă, în ce măsură trebuie să se diferenţieze noul magazin DIEGO?
Care sunt aşteptările şi impunerile privind imaginea exterioră?

Noul magazin DIEGO trebuie să se diferenţieze în totalitate faţă de magazinul existent, cu excepţia că nu trebuie să existe o delimitare fizică în forma unui perete. Dar produsele DIEGO nu pot fi amestecate în niciun fel cu produsele comercializate în prealabil. Partea din magazin unde sunt prezentate produsele DIEGO trebuie ajustată corespunzător şi pe exterior.

 

 

2.) Cât de flexibil este DIEGO referitor la cerinţele privind dimensiunea minimă a magazinului în funcţie de mărimea oraşului?

Dimensiunea minimă definită în modul trebuie respectată. Suprafaţa de bază poate fi mai mare în schimb decât cea solicitată, din considerentele că pe o suprafaţă mai extinsă amenajată în mod eficient se poate genera o cifră de afaceri mai mare, până la o anumită limită.

 

 

3.) Este posibil să se comercializeze un singur grup de produse din gama DIEGO?

Nu, în fiecare magazin DIEGO trebuie să fie prezente toate grupele de produse din ofertă.

 

 

4.) Este permisă achiziţionarea de marfă de la alţi distribuitori en-gros din tipurile de produse comercializate de DIEGO?

Contractul de franciză interzice aprovizionarea din alte părţi cu produse ce aparţin de gama de produse comercializate de DIEGO.

 

 

5.) Cum pot obţine cunoştinţele necesare din atâtea grupuri de produse înainte de deschiderea magazinului?

Vă punem la dispoziţie materiale de instruire complexe pentru toate grupurile de produse comercializate. Adiţional, vă oferim posibilitatea instruirii personale în unul dintre magazinele DIEGO desemnate în acest scop.

 

 

6.) Mi se va oferi ajutor în întocmirea planului de afaceri, în condiţiile în care ca şi antreprenor debutant nu dispun de experienţa necesară în acest domeniu?

Bineînţeles, departamentul nostru de kontrolling vă stă la dispoziţie pentru consultanţă financiară atât în perioada de deschidere a magazinului, cât şi mai târziu, în activităţile zilnice.

 

 

7.) Există posibilitatea plăţii cu card bancar? Reţeaua DIEGO are contract semnat cu vreo bancă în acest sens?

Dispunem de terminal POS în fiecare magazin. La nivel central avem un contract foarte avantajos încheiat cu banca firmei, avantajele contractuale negociate fiind valabile pentru toţi partenerii noştri.

 

 

8.) Pot să obţin ajutor în crearea elementelor de imagine de exterior, în condiţiile în care nu am contact cu nicio firmă specializată?

Avantajele şi tarifele avantajoase pentru serviciile de creaţie şi tipografie pe care le-am obţinut de-a lungul celor peste 20 de ani sunt valabile necondiţionat pentru toţi partenerii noştri de franciză.

 

 

9.) Mi se oferă instruire pentru folosirea programelor informatice cu care voi lucra?

Familiarizarea cu sistemul integrat de gestionare a mărfii face parte din instruirea generală, dar vă oferim şi posibilitatea instruirii personale dacă este nevoie.

 

 

10.) Croitoreasa mea are experienţă, dar nu cunoaşte toate accesoriile de croitorie şi toate tehnicile de croi folosite în magazinele Diego. Pot să o trimit la vreo instruire specializată?

Anual organizăm seminare de instruire în grup pentru însuşirea tehnicilor de croi speciale şi pentru schimbul de experienţe dintre croitoresele din cele 3 ţări; la aceste şedinţe pot participa toate croitoresele din reţeaua Diego.

 

 

11.) Dacă doresc să îmi decorez maşina cu imaginea DIEGO, ca să o transform în mijloc de promovare, pot să obţin ajutor de la centru?

Bineînţeles, vă putem ajuta atât cu planul creativ, cât şi cu fabricarea şi aplicarea abţibildurilor.

 

 

12.) Există tarife avantajoase la telefonie în cadrul reţelei?

Telefonul este gratuit în cadrul reţelei pentru toţi partenerii noştri.

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.
Mai mult la coș

Vezi coșul:

Produse similare: