Contact
 

Prezentare

Experienţă dobândită în peste 20 de ani

 

ALĂTURAŢI-VĂ UNEI REŢELE INTERNAŢIONALE DE SUCCES!

 

Despre reţeaua DIEGO

DIEGO este o echipă consolidată în adevăratul sens al cuvântului, în continuă dezvoltare şi reînnoire-redefinire. Datorită experienţei dobândite în peste 20 de ani de experienţă şi reţelei multinaţionale care cuprinde peste 150 de magazine, DIEGO joacă un rol important pe piaţa produselor de amenajări interioare din Bazinul Carpatic. Reţeaua de franciză pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de produse destinate decorării uşoare şi practice a căminului ideal: parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu accesoriile aferente.

 

Dacă eşti un Antreprenor curajos orientat spre succes, te aşteptăm în echipa noastră ca să construim mai departe împreună afacerea DIEGO!

 

diagramm_RO_2017.jpg

 

Ce este defapt franciza?

Franciza este o colaborare contractuală în cadrul căreia Francizorul oferă spre utilizare know-how, experienţă, marfă, model de afaceri şi un brand deja bine-cunoscut Partenerilor de franciză. Diego Kereskedelmi Kft. oferă partenerilor de franciză drept de exclusivitate teritorială stipulată în contract pentru efectuarea unor activităţi comerciale conform conceptului de franciză DIEGO.

Mentés

Mentés

Mentés

Pin It
Recomandarea site-ului pe email
Recomandaţi acest conţinut familiei, colegilor, prietenilor, cunoştinţelor Dvs.
Completaţi formularul şi apăsaţi butonul de trimitere!

Expeditor  
Nume:
Email:
Destinatar  
Nume:
Email:
Subiect
Mesaj
Datele personale furnizate (nume, adresă de email) se vor folosi doar cu ocazia trimiterii acestui articol şi nu se vor păstra în nicio formă.
Mai mult la coș

Vezi coșul:

Produse similare: